![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJJp7zidExHmBPWtvO52u159p8Vo5D73-CYlD7kPrS4cpb846Ogm-_KE6CANMIdJ1I7kfZ4-sxkXbe7GQ5CBn49hlbypXbRZAm64f2ACz4iQ30hauIvkVfIXx3eB6iwIN0lD7vW028RBA/s200/PARADOR+002.jpg)
Redacción
Esta mañá tivo lugar no Parador de Turismo de Vilalba a presentación e degustación da “Arte Breve de Cociña”, adicada nesta ocación á Cociña Chairega, nun percorrido pola historia da gastronomía da Terra Chá expresado en pequenos bocados para saborear a cultura e a tradición dos seus productos.
Esta iniciativa é a nova proposta de Paradores de Turismo e desenvolveuse na Torre dos Andrade a partir das 12:30 horas do mediodía, nun acto presidido polo Director do Parador de Vilalba, Pablo Hermida Vázquez (na fotografía), que estivo acompañado de todo o seu staff.
Entre os convidados, unha nutrida representación da sociedade vilalbesa, amigos de Paradores procedentes de distintos puntos da provincia e xornalistas dos principais medios de comunicación da comarca, que puideron degustar os bocados dos Andrade (salpicón de fabas de Lourenzá, empanada gramada e buñuelos de lacón con grelos), os hortos e capoeiras do Torreón (cunha salada de capón marinado con vinagreta de frambuesa) e a tarteira do Condado de Montenegro (xarrete de tenreira ao viño de Amandi con cabaza e cachelo). Todo elo regado cunha ampla selección de viños galegos. De postre, un queixo en doce (semifrío de queixo de San Simon sobre pastel de millo e mel galego).
Entre os convidados, unha nutrida representación da sociedade vilalbesa, amigos de Paradores procedentes de distintos puntos da provincia e xornalistas dos principais medios de comunicación da comarca, que puideron degustar os bocados dos Andrade (salpicón de fabas de Lourenzá, empanada gramada e buñuelos de lacón con grelos), os hortos e capoeiras do Torreón (cunha salada de capón marinado con vinagreta de frambuesa) e a tarteira do Condado de Montenegro (xarrete de tenreira ao viño de Amandi con cabaza e cachelo). Todo elo regado cunha ampla selección de viños galegos. De postre, un queixo en doce (semifrío de queixo de San Simon sobre pastel de millo e mel galego).
0 comentários :
Danos a túa opinión